Skaf Musim Sejuk WS01 Coral Pink

RM42.90

Skaf musim sejuk atau mafla ini sangat selesa untuk melindungi leher dari angin sejukMaterial campuran acrylic dan cashmere Sangat sesuai jika anda allergic dengan wool kerana acrylic adalah sej..

 • Product Code: WS01 Coral Pink
 • Availability: Out Of Stock

Tags: skaf musim sejuk, mafla, muffler scarf malaysia

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas.
Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com .

No akaun perniagaan kami adalah seperti berikut :

AKAUN         : SMART WINTER TRADING
MAYBANK   : 5051 7651 7229
CIMB            : 800 913 9147


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperi slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )  • Skaf musim sejuk atau mafla ini sangat selesa untuk melindungi leher dari angin sejuk
  • Material campuran acrylic dan cashmere 
  • Sangat sesuai jika anda allergic dengan wool kerana acrylic adalah sejenis fiber sintetik
  • Skaf ini ringan seperti selimut baby tetapi rasa sangat hangat
  • Design skaf musim sejuk ini unisex dan bolehdi gayakan tak kira lelaki atau wanita 

  • Skaf di hias dengan brooche berbentuk nenas sebagai penyeri yang boleh di tanggalkan

  • Ukuran skaf 200 cm x 45 cm ( warna sbenar lebih gelap dari gambar )

  Cara menggayakan skaf musim sejuk ============================ Tak tahu cara menggayakan skaf musim sejuk ? Lihat video berikut sebagai panduan>> https://www.youtube.com/watch?v=lTFafgAxkUc Cara penjagaan ============ 1.Cuci skaf musim sejuk anda dengan tangan dengan cecair mandian yang lembut dan air biasa 2.Rendam skaf di dalam 15 minit untuk hilangkan kekotoran yang melekat jika ada 3.Hanya tekan-tekan skaf dan bilas seperti biasa 4.Bilas dengan air biasa . Boleh masukkan perapi rambut atau pelembut kain 5. Anda juga boleh hamparkan skaf musim sejuk ini di atas sehelai kain tuala bersih dan gulung sambil menekan rata supaya lebihan air pada skaf tadi keluar 6.Buka gulungan tadi dan hamparkan semula skaf di atas tuala kering 7.Jangan gantung di penyidai supaya skaf tidak hilang keanjalannya dan meninggalkan kesan hanger apabila telah kering 8. Saya sertakan video cara mencuci skaf atau sweater yang menggunakan wool atau acrylic di dalam link berikut >> https://www.youtube.com/watch?v=cqpzpYU8DfA

  Write a review

  Note: HTML is not translated!
      Bad           Good