Sarung Tangan Musim Sejuk Waterproof WP

RM49.90

Sarung tangan touch screen untuk lelaki dan wanita di musim sejuk. Sangat sesuai di pakai ketika melakukan aktiviti bermain ski atau memegang salji kerana ia jenis kalis air. Bahagian tapak tang..


  • 2 or more RM30.00
  • Product Code: Waterproof WP
  • Availability: Out Of Stock

Available Options

Tags: sarung tangan musim sejuk, sarung tangan musim sejuk touch screen, sarung tangan touch screen

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 200 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.

2.Paypal & Kad kredit & kad debit ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


  • Sarung tangan touch screen untuk lelaki dan wanita di musim sejuk. Sangat sesuai di pakai ketika melakukan aktiviti bermain ski atau memegang salji kerana ia jenis kalis air. Bahagian tapak tangan mempunyai ciri-ciri ' anti- skid ' untuk mengelakkan anda terlepas handphone atau ski pole ketika bermain salji
    Bahagian dalam di lapik dengan thermal fleece untuk menambah dan memelihara tangan dari rasa kebas dan sejuk akibat cuaca yang melampau.
    Ukuran =========== Pergelangan Tangan = 8cm x 2 Panjang = 17 cm Lebar = 10 cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good