Jaket Baju Sejuk Lelaki JL01 Navy Blue

RM179.00

Jacket baju sejuk lelaki yang sangat praktikal di pakai ketika musim sejuk Baju musim sejuk lelaki ini mempunyai poket di kiri kanan tepi baju untuk menyorokkan tangan ketika musim sejukJaket ini mem..

 • Product Code: JL01 Navy Blue
 • Availability: In Stock

Available Options

Tags: baju sejuk lelaki, baju musim sejuk lelaki, pakaian musim sejuk lelaki, baju sejuk lelaki online, baju musim sejuk lelaki online, baju sejuk lelaki murah, jual baju sejuk lelaki, baju jaket lelaki

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 200 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.

2.Paypal & Kad kredit & kad debit ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


 • Jacket baju sejuk lelaki yang sangat praktikal di pakai ketika musim sejuk

  Baju musim sejuk lelaki ini mempunyai poket di kiri kanan tepi baju untuk menyorokkan tangan ketika musim sejuk

  Jaket ini mempunyai hidden pocket di bahagian dalam sebagai tambahan untuk aksesori atau menyimpan barang berharga Material luar dan lining di bahagian dalam di perbuat dari nylon yang lembut
  Filling 90 % goose down yang ringan dan sangat halus dan 10% down feather Baju sejuk ini juga ringan dan nipis kerana menggunakan bulu itik yang semulajadi hangat berbanding polyester Hoodie baju sejuk tidak boleh di tanggalkan.

  ===============================

  Ukuran baju sejuk ( dalam cm )

  ===============================


SaizBahuLabuh BajuLabuh Lengan
XL466663
2XL486764
3XL526966


 • ============================ Cara Penjagaan Baju Musim Sejuk ============================
  1. Baju sejuk lelaki down jacket di galakkan di cuci dengan tangan sahaja. 2. Paling mudah campurkan cecair mandian yang biasa ( kurang bahan kimia ) dengan satu mangkok air bersih 3. Celupkan kain lembut dan lap baju musim sejuk perlahan lahan. Bilas dengan air bersih dengan cara yang sama. 4. Jemur dengan penyangkut baju di bawah teduh atau anginkan dengan cara menghamparkan pada kain sehingga kering

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good