Baju Musim Sejuk Wanita Knitted Cardigan KC02 Grey

RM129.00

Baju musim sejuk knitted cardigan ini sesuai di pakai ketika musim luruh atau musim bunga. Baju cardigan jenis benang kait ini berat dan tebal.Saiz baju ini adalah Free Size .Sebagai panduan jika ..

 • Product Code: KC02 Grey
 • Availability: In Stock

Tags: baju sejuk wanita, baju sejuk, baju sejuk online, baju sejuk murah, baju sejuk saiz besar, baju sejuk plus size, baju musim sejuk, baju musim sejuk murah, baju sejuk wanita murah

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 200 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.

2.Paypal & Kad kredit & kad debit ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


 • Baju musim sejuk knitted cardigan ini sesuai di pakai ketika musim luruh atau musim bunga. Baju cardigan jenis benang kait ini berat dan tebal.

  Saiz baju ini adalah Free Size .

  Sebagai panduan jika berat anda antara 45 - 57 kg dan memakai baju saiz S, M atau L , baju ini adalah sesuai dengan tubuh anda.

  =========================

  Ukuran baju sejuk ( dalam cm )

  =========================

  Bahu - 42 cm
  Labuh baju - 86 cm
  Labuh lengan - 44 cm

 • ============ Cara Penjagaan =============
  1. Baju musim sejuk ini perlu di basuh dengan cucian tangan sahaja
  2. Penggunaan mesin basuh boleh menyebabkan baju musim sejuk anda cepat rosak akibat gerakan kasar mesin pencuci. 3. Setelah di cuci anda boleh spin mesin basuh untuk membuang lebihan air di dalam beg beg berjaring halus.

  4. Boleh di jemur seperti biasa di bawah cahaya matahari.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good