Ready Stock ! Fast Delivery - See More
0

Baju Musim Sejuk Wanita Windbreaker WB03 Beige

 • Out Of Stock
 • Product Code: WB03 Beige
 • Product viewed: 2716
 • RM149.00Share
 • Baju sejuk windbreaker selalunya di pakai ketika musim luruh atau musim bunga. Lining baju sejuk windbreaker adalah lapisan biasa seperti blazer yang di pakai di pejabat Sangat sesuai di pakai ketika musim luruh atau musim bunga di mana suhu ketika itu adalah nyaman Jaket windbreaker ini mempunyai cutting yang kecil seperti Korean cutting Sebagai panduan untuk pemilihan saiz untuk design ini adalah seperti berikut : - Jika anda saiz S ( ukuran bahu antara 14 -15 inci ) di sarankan memilih saiz XL - Jika anda saiz M ( ukuran bahu antara 15 -16 inci ) di sarankan memilih saiz 2XL - Jika anda saiz L ( ukuran bahu antara 16 -17 inci ) di sarankan memilih saiz 3XL


  =========================

  Ukuran baju sejuk ( dalam cm )

  =========================


SaizBahuDadaPinggangLabuh BajuLabuh Lengan
XL4097478057
2XL4098478057
3XL41100488158

 • ============ Cara Penjagaan =============
  1. Baju musim sejuk ini boleh di cuci dengan menggunakan mesin tetapi sebaiknya di masukkan ke dalam beg berjaring halus 2.Penggunaan mesin basuh yang kuat boleh menyebabkan baju musim sejuk anda cepat rosak akibat gerakan kasar mesin pencuci. 3. Boleh di jemur seperti biasa di bawah cahaya matahari.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas. Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking 
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperti slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


5. Bayaran boleh di lakukan melalui salah satu akaun di bawah :
SMART WINTER TRADING
Maybank : 5051 7651 7229
Cimb      :  800 913 9147

1. Kos penghantaran adalah RM 8 ke Semenanjung , RM 10 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK .