Ready Stock ! Fast Delivery - See More
0

Baju Musim Sejuk Wanita WJ01 Grey

 • In Stock
 • Product Code: WJ01 Grey
 • Product viewed: 746
 • RM169.00

Available Options


Share
  • Jaket baju musim sejuk wanita ini adalah jenis kalis air.
   Bahagian dalam jaket di lapisi dengan polyester Sangat sesuai di pakai ketika musim sejuk untuk mengelakkan baju di bahagian dalam basah akibat hujan atau salji.

   Jaket ini juga sangat di cadangkan di pakai ketika waktu peralihan iaitu awal musim bunga atau penghujung musim luruh yang mana ketika itu cuaca dan suhu masih di tahap rendah Sebelum anda menyarung jaket sangat di galakkan untuk memakai sehelai sweater terlebih dahulu.

   Oleh kerana anda akan memakai beberapa lapisan baju pilih satu saiz lebih besar dari ukuran dalam carta.

   Design ini juga boleh di dapati dalam warna hitam, merah dan coklat
   Berikut kami berikan panduan serta anggaran untuk pemilihan saiz untuk design ini : - Jika anda saiz S dengan berat anggaran 50 - 55 kg ( ukuran bahu antara 14 -15 inci ) di sarankan memilih saiz 2XL - Jika anda saiz M dengan berat anggaran 55 - 60 kg ( ukuran bahu antara 15 -16 inci ) di sarankan memilih saiz 3XL - Jika anda saiz L dengan berat anggaran 60 - 65 kg -( ukuran bahu antara 16 -17 inci ) di sarankan memilih saiz 4XL


   =========================

   Ukuran baju sejuk ( dalam cm )

   =========================


  SaizBahuDadaPinggangLabuh BajuLabuh Lengan
  2XL4098988057
  3XL411061068158
  4XL421081088259

  • ============ Cara Penjagaan =============
   1. Baju musim sejuk ini boleh di cuci dengan menggunakan mesin tetapi sebaiknya di masukkan ke dalam beg berjaring halus

   2. Jika anda mencuci dengan mesin masukkan bola baseball supaya lapisan polyester lebih rata bila di keringkan 3.Penggunaan mesin basuh yang kuat boleh menyebabkan baju musim sejuk anda cepat rosak akibat gerakan kasar mesin pencuci. 4. Boleh di jemur seperti biasa di bawah cahaya matahari.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas. Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking 
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperti slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


5. Bayaran boleh di lakukan melalui salah satu akaun di bawah :
SMART WINTER TRADING
Maybank : 5051 7651 7229
Cimb      :  800 913 9147

1. Kos penghantaran adalah RM 8 ke Semenanjung , RM 10 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK .