Baju Sejuk Kanak- Kanak DJ01 Orange

RM129.00

Jacket baju sejuk kanak-kanak sangat praktikal di pakai ketika musim sejuk Baju musim sejuk kanak-kanak ini mempunyai poket di kiri kanan tepi baju untuk menyorokkan tangan ketika musim sejuk Mater..

 • Product Code: DJ01 Orange
 • Availability: Out Of Stock

Available Options

Tags: baju sejuk kanak kanak, baju sejuk kanak-kanak, baju sejuk budak, baju sejuk kanak-kanak online, baju sejuk kanak kanak murah, baju sejuk kanak-kanak lelaki, baju musim sejuk kanak-kanak, baju sejuk untuk kanak-kanak

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas.
Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com .

No akaun perniagaan kami adalah seperti berikut :

AKAUN         : SMART WINTER TRADING
MAYBANK   : 5051 7651 7229
CIMB            : 800 913 9147


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperi slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


 • Jacket baju sejuk kanak-kanak sangat praktikal di pakai ketika musim sejuk

  Baju musim sejuk kanak-kanak ini mempunyai poket di kiri kanan tepi baju untuk menyorokkan tangan ketika musim sejuk Material luar di perbuat dari nylon yang lembut
  Filling 90 % goose down yang ringan dan sangat halus dan 10% down feather Lining bahagian dalam jaket baju sejuk kanak-kanak ini di perbuat dari polyester Jaket baju sejuk kanak kanak ini juga ringan dan nipis kerana menggunakan bulu itik yang semulajadi hangat berbanding polyester Hoodie baju sejuk tidak boleh di tanggalkan.

  Setiap jaket baju musim sejuk kanak kanak mempunyai pouch yang memudahkan anda menyimpan dan membawa baju musim sejuk dalam handcarry atau luggage


  ===============================

  Ukuran baju sejuk ( dalam cm )

  ===============================


SaizBahuLabuh BajuLabuh Lengan
130304944
140335247
150345451
16035555

 • ============================ Cara Penjagaan Baju Musim Sejuk ============================
  1. Baju sejuk kanak kanak jenis down jacket di galakkan di cuci dengan tangan sahaja. 2. Paling mudah campurkan cecair mandian yang biasa ( kurang bahan kimia ) dengan satu mangkok air bersih 3. Celupkan kain lembut dan lap baju musim sejuk perlahan lahan. Bilas dengan air bersih dengan cara yang sama. 4. Jemur dengan penyangkut baju di bawah teduh atau anginkan dengan cara menghamparkan pada kain sehingga kering

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good