Baju Sejuk Lelaki MV01 Navy Blue

RM109.00

RM129.00

- Baju sejuk lelaki (Thermal wear) atau selalu di panggil sebagai long john di pakai sebagai lapisan pertama selepas memakai pakaian dalam  . - Material baju dan seluar di perbuat dari camp..

 • Product Code: MV01 Navy Blue
 • Availability: In Stock

Available Options

Tags: baju sejuk lelaki, baju sejuk, baju sejuk online, baju sejuk murah, baju sejuk saiz besar, baju sejuk plus size, baju sejuk lelaki online

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas.
Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com .

No akaun perniagaan kami adalah seperti berikut :

AKAUN         : SMART WINTER TRADING
MAYBANK   : 5051 7651 7229
CIMB            : 800 913 9147


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperi slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


 • - Baju sejuk lelaki (Thermal wear) atau selalu di panggil sebagai long john di pakai sebagai lapisan pertama selepas memakai pakaian dalam  .

  - Material baju dan seluar di perbuat dari campuran kapas, polyester dan lycra yang sederhana tebal dan lembut

  - Fabrik baju sejuk di bahagian dalam adalah kain fleece yang selalu di buat untuk sweater atau baju panas

  - Baju sejuk lelaki ini sangat di cadangkan bagi suhu sehingga bawah paras negatif

  - Baju sejuk ini bukan sahaja perlu di pakai ketika musim sejuk malah sangat di cadangkan ketika peralihan kepada musim bunga dan penghujung musim luruh kerana suhu ketika itu masih sangat sejuk

  - Set baju sejuk  dan seluar ini mempunyai tahap memeri atau mengikut badan yang sederhana.

  Panduan Memilih Saiz

  1.Set baju sejuk dan seluar lelaki ini mempunyai cutting yang kecil. 2.Saiz yang di cadangkan adalah anggaran berdasarkan saiz badan orang Malaysia 3.Rakyat negara kita secara amnya mempunyai rangka punyai rangka yang lebih besar 4.Oleh itu di nasihatkan memilih saiz yang di cadangkan supaya lebih fit mengikut badan anda.

  5. Saiz boleh di tukar jika kurang fit dengan tubuh anda

  6. Sedikit panduan memilih saiz yang lebih tepat untuk design ini adalah seperti berikut :

  Berat 70 - 75 kg saiz cadangan XL Berat 75 - 80 kg saiz cadangan 2XL Berat 80 - 85 kg saiz cadanagn 3XL

  =========================

  Ukuran baju sejuk ( dalam cm )

  =========================SaizBahuDada BajuLenganPinggangLabuh Seluar
XL399067546289
2XL4090685564101
3XL4290695666103

 • Cara penjagaan ============ 1.Cuci dengan tangan dengan cecair mandian yang lembut dan air biasa 2.Rendam dalam 15 minit untuk hilangkan kekotoran yang melekat jika ada 3.Hanya tekan-tekan baju sejuk dan bilas seperti biasa 4.Boleh masukkan perapi rambut atau pelembut kain supaya pakaian lebih gebu 5. Anda juga boleh hamparkan pakaian di atas sehelai kain tuala bersih dan gulung sambil menekan rata supaya lebihan air dapat di keluarkan 6.Buka gulungan tadi dan hamparkan semula baju sejuk di atas tuala kering 7. Saya sertakan video cara mencuci baju atau pakaian musim sejuk yang menggunakan wool atau acrylic di dalam video ini >> https://www.youtube.com/watch?v=cqpzpYU8DfA

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good