Kasut Musim Sejuk Snowy Meroon

RM149.00

BELI KASUT + PERCUMA SARUNG KAKI MUSIM SEJUKRisau kaki sejuk travel nanti ?Sudah tentu ada cara untuk mengatasinya. Kasut Musim Sejuk Wanita Snowy telah terbukti sangat selesa dan kasut yang sesuai u..

  • Product Code: Snowy Meroon
  • Availability: Out Of Stock

Available Options

Tags: kasut musim sejuk, kasut boot musim sejuk, kasut musim sejuk wanita, kasut musim sejuk murah, kasut perempuan musim sejuk, kasut yang sesuai untuk musim sejuk, kasut untuk travel, kasut sesuai musim sejuk

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas.
Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com .

No akaun perniagaan kami adalah seperti berikut :

AKAUN         : SMART WINTER TRADING
MAYBANK   : 5051 7651 7229
CIMB            : 800 913 9147


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperi slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


  • BELI KASUT + PERCUMA SARUNG KAKI MUSIM SEJUK

    Risau kaki sejuk travel nanti ?

    Sudah tentu ada cara untuk mengatasinya. Kasut Musim Sejuk Wanita Snowy telah terbukti sangat selesa dan kasut yang sesuai untuk travel. Pasti anda tak mahu percutian idaman anda menjadi ‘ spoilt ‘ dan kurang selesa kerana kesilapan memilih kasut boot bukan? Oleh itu kasut perempuan musim sejuk jni mesti di jadikan sebagai kasut yang membolehkan anda menikmati percutian musim sejuk dengan rasa teruja.

    Apa kasut ini boleh bantu anda ?

1. Memelihara kaki anda dari rasa beku dan kebas akibat suhu sejuk yang melampau. Thermal fleece lining yang tebal sangat berkesan memerangkap haba.

2. Mengurangkan risiko terjatuh ketika berjalan di atas salji. Tapak kasut perempuan musim sejuk ini berlekuk-lekuk dengan ciri-ciri ' anti-slid ' berupaya mencengkam permukaan yang licin.

3. Melindung kaki dan kasut anda dari basah
terkena salji yang lebat atau hujan dengan material luar yang kalis air.

4. Masa bersiap anda lebih pantas
kerana tiada kali kasut yang perlu di ikat. Hanya sarung dan jalan !

5. Menambah keselesaan kaki
tanpa perlu memakai stokin yang terlalu tebal.


Siapa yang sesuai memakai kasut perempuan musim sejuk ini ? 

 

• Anda yang pentingkan keselesaan dan keselamatan ketika bercuti.  

• Anda yang mahukan kasut musim sejuk wanita yang ringkas tetapi penuh dengan gaya kewanitaan 

• Anda yang telah berusia dan mahu kasut yang sesuai seiring dengan usia anda

 

Kasut musim sejuk wanita atau Snow Boot ini di datangkan dengan 3 warna-warna hebat dan memikat. Warna Meroon, Hitam dan Coco sangat mudah di suai padan dengan penampilan anda. Tidak kira apa pun usia anda, kasut perempuan musim sejuk ini boleh di gayakan sesiapa saja. Dengan kasut perempuan musim sejuk Snowy Boot, anda pasti bergaya!


Thermal Fleece - Sejenis bahan sintetik atau fiber yang berkuasa sehebat bulu binatang yang asli untuk memerangkap haba. Fleece juga amat sesuai untuk anda yang allergik atau sensitif dengan bulu binatang yang kadangkala menyebabkan gatal-gatal.

Jaminan penukaran saiz yang mesra pelanggan.
Setiap tempahan di jamin dengan proses penukaran saiz yang mudah. Kami memahami tempahan secara online tidak membolehkan anda menyentuh dan mencuba kasut musim sejuk yang anda sukai. Nikmati proses tempahan kasut musim sejuk kami yang mesra pelanggan.

Bagaimana memilih saiz kasut anda ?

Sebagai panduan anda mesti memilih satu atau 2 kali saiz lebih besar kerana setelah memakai stokin panjang tapak kaki akan bertambah . Ini menyebabkan kasut akan menjadi sempit jika anda memakai kasut musim sejuk yang betul- betul mengikut ukuran biasa ( tiada tambahan 0.5 – 1cm ).
Ukur panjang tapak kaki anda seperti di dalam gambar yang di sertakan. Ambil panjang tapak kaki dari tumit hingga jari kaki yang paling panjang. Tambah 0.5 – 1 cm dari panjang kaki anda supaya ada runag unguk jari anda bernafas. Contoh : panjang tapak kaki 24 cm + 0.5 = 24.05. Saiz kasut yang sesuai dengan anda di asaiz 39 atau saiz 40.
Saiz ( Euro )363738394041
Ukuran kaki 22.5 - 2323 - 23.523.5 - 2424 - 24.524.5 - 2525 - 25.5

Cara penjagaan 
=============

1. Jangan sental kasut musim sejuk dengan kasar kerana ia  boleh merosakkan fabrik kasut boot. 

2. Hanya alirkan air paip atau  lap dengan kain bersih untuk membuang kotoran yang melekat.

3. Tapak kasut boleh di cuci macam biasa dengan air bersih dan sabun.

4. Jemur untuk keringkan kasut dan simpan dalam kotak.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good