Ready Stock ! Fast Delivery - See More
0

Kasut Musim Sejuk Snowy Meroon

 • In Stock
 • Product Code: Snowy Meroon
 • Product viewed: 1912
 • RM189.00

Available Options


Share
 • Kasut musim sejuk snowy merupakan kasut yang paling ideal untuk percutian musim sejuk anda. Pasti anda tak mahu percutian idaman anda menjadi ‘ spoilt ‘ dan kurang selesa kerana kesilapan memilih kasut boot bukan?

  Oleh itu kasut perempuan musim sejuk Snowy ini mesti di jadikan sebagai kasut travel untuk anda menikmati percutian musim sejuk dengan perasaan luar biasa.
  • Apa yang kasut musim sejuk wanita ini boleh bantu anda? • Melindungi kasut dan kaki anda dari basah terkena hujan atau salji. Ini kerana material luar kasut boot ini adalah jenis ‘ water proof ‘. • Mengurangkan risiko terjatuh akibat terpijak salji yang licin. Tapak kasut but musim sejuk ini di buat dari getah yang tebal dgn ciri- ciri ‘anti slid’ dan berlekuk-lekuk . Rekaan begini mencengkam permukaan jalan yang berais dan licin. • Memelihara kaki serta jari kaki dari terasa beku atau ‘numb’ kerana di lapik dengan lapisan thermal fleece yang tebal di bahagian dalam kasut. • Mempercepatkan jangka masa anda bersiap kerana kasut boot wanita ini jenis ‘ sarung dan jalan ‘. Tiada tali kasut yang perlu di ikat yang boleh melambatkan anda bersiap. • Mudah di sarung setelah memakai stokin kerana ada dua getah yang senang di laras di kiri kanan kasut. Hanya tarik dan masukkan kaki anda .

   Dengan kasut perempuan musim sejuk Snowy anda tak perlu lagi memakai stokin yang terlalu tebal atau berlapis-lapis. Berat kasut ini hanyalah 300 gm sahaja dan di datangkan dalam 3 warna hebat iaitu Meroon, Black dan Coco.

   Warna-warna ini senang untuk ‘matching’ dengan penampilan anda dan tak mudah nampak kotor. Siapa yang sesuai memakai kasut perempuan musim sejuk ini ? • Anda yang pentingkan keselesaan dan keselamatan ketika bercuti. • Anda yang mahukan kasut musim sejuk yang ringkas tetapi penuh dengan gaya kewanitaan. • Anda yang telah berusia dan mahu kasut musim sejuk yang sesuai seiring dengan usia anda. Bagaimana memilih saiz kasut musim sejuk yang sepadan dengan kaki anda?
   • Ukur panjang tapak kaki anda seperti di dalam gambarajah yang di sertakan.
   • Ambil ukuran tapak kaki dari tumit hingga jari kaki yang paling panjang.
   • Tambah 0.5 – 1 cm dari panjang kaki anda supaya ada ruang untuk jari kaki bernafas.

   Contoh :
   Panjang tapak kaki 24 cm. Tambah 0.5 - 1 cm = 24.05. Saiz kasut yang sesuai dengan anda di cadangkan saiz 39 atau saiz 40. Sebagai panduan juga, anda di galakkan memilih satu atau 2 kali saiz lebih besar kerana setelah memakai stokin, panjang tapak kaki akan bertambah.
   Saiz ( Euro )363738394041
   Ukuran kaki 22.5 - 2323 - 23.523.5 - 2424 - 24.524.5 - 2525 - 25.5
  Tidak rugi memiliki kasut perempuan musim sejuk Snowy ini dari kami. Setiap tempahan kasut di jamin dengan proses penukaran saiz yang mudah .
  Apa tunggu lagi ?

  Dapatkan kasut musim sejuk wanita anda sekarang juga !


Cara penjagaan 
=============

1. Jangan sental kasut musim sejuk kerana ia  boleh merosakkan fabrik kasut boot  

2. Hanya lap atau siram dengan air biasa untuk membuang kotoran yang melekat.

3. Jemur untuk keringkan kasut 


Lihat feedback & gambar pelanggan yang telah menggayakan kasut boot musim sejuk ini


              

       

     

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas. Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking 
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperti slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


5. Bayaran boleh di lakukan melalui salah satu akaun di bawah :
SMART WINTER TRADING
Maybank : 5051 7651 7229
Cimb      :  800 913 9147

1. Kos penghantaran adalah RM 10 ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK .