Skaf Musim Sejuk PR01 Red

RM48.90

Skaf musim sejuk corak kekotak atau mafla ini sangat selesa untuk melindungi leher dari angin sejukCorak kekotak kelihatan klasik dan selalu di gayakan tak kira lelaki atau wanita di Eropah Anda bole..

 • Product Code: PR01 Red
 • Availability: Out Of Stock

Tags: skaf musim sejuk, mafla, muffler scarf malaysia

PENGHANTARAN

1. Mulai 29 January 2019 kos penghantaran adalah RM 10  ke Semenanjung , RM 15 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 200 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK  kecuali di nyatakan untuk PRE ORDER . Rujuk ruang keterangan produk yang di pilih.


CARA PEMBAYARAN

Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking  ( paling mudah dan cepat )
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.

2.Paypal & Kad kredit & kad debit ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


 • Skaf musim sejuk corak kekotak atau mafla ini sangat selesa untuk melindungi leher dari angin sejuk

  Corak kekotak kelihatan klasik dan selalu di gayakan tak kira lelaki atau wanita di Eropah

  Anda boleh bergaya dengan 2 corak dalam satu skaf kerana bahagian luar dan dalam mempunyau corak yang berlainan
  Material skaf adalah campuran acrylic dan cashmere Sangat sesuai jika anda allergic dengan wool kerana acrylic adalah sejenis fiber sintetik Skaf ini tebal dan hangat ketika lilit di leher tak kira semasa musim sejuk, musim bunga atau musim luruh Ukuran skaf adalah lebih kurang 180 cm x 56 cm Cara menggayakan skaf musim sejuk ============================ Tak tahu cara menggayakan skaf musim sejuk ? Lihat video berikut sebagai panduan >> https://www.youtube.com/watch?v=lTFafgAxkUc Cara penjagaan ============ 1.Cuci dengan tangan dengan cecair mandian yang lembut dan air biasa 2.Rendam dalam 15 minit untuk hilangkan kekotoran yang melekat jika ada 3.Hanya tekan-tekan skaf dan bilas seperti biasa 4.Bilas dengan air biasa . Boleh masukkan perapi rambut atau pelembut kain 5. Anda juga boleh hamparkan skaf di atas sehelai kain tuala bersih dan gulung sambil menekan rata supaya lebihan air pada skaf tadi keluar 6.Buka gulungan tadi dan hamparkan semula skaf di atas tuala kering 7.Jangan gantung di penyidai supaya skaf tidak hilang keanjalannya dan meninggalkan kesan hanger. 8. Saya sertakan video cara mencuci skaf atau sweater yang menggunakan wool atau acrylic di dalam video ini >> https://www.youtube.com/watch?v=cqpzpYU8DfA


  Lihat real picture pelanggan kami yang telah menggayakan skaf musim sejuk ini

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good