Ready Stock ! Fast Delivery - See More
0

Skaf Musim Sejuk RT02 Grey

  • Out Of Stock
  • Product Code: RT02 Grey
  • Product viewed: 236
  • RM46.90Share
  • Skaf musim sejuk corak kekotak atau mafla ini sangat selesa untuk melindungi leher dari angin sejuk

    Corak kekotak kelihatan klasik dan selalu di gayakan tak kira lelaki atau wanita di Eropah
    Material skaf adalah campuran acrylic dan cashmere Sangat sesuai jika anda allergic dengan wool kerana acrylic adalah sejenis fiber sintetik Skaf ini ringan dan nipis tetapi hangat ketika lilit di leher tak kira semasa musim sejuk, musim bunga atau musim luruh Ukuran skaf adalah lebih kurang 188 cm x 50 cm Cara menggayakan skaf musim sejuk ============================ Tak tahu cara menggayakan skaf musim sejuk ? Lihat video berikut sebagai panduan >> https://www.youtube.com/watch?v=lTFafgAxkUc Cara penjagaan ============ 1.Cuci dengan tangan dengan cecair mandian yang lembut dan air biasa 2.Rendam dalam 15 minit untuk hilangkan kekotoran yang melekat jika ada 3.Hanya tekan-tekan skaf dan bilas seperti biasa 4.Bilas dengan air biasa . Boleh masukkan perapi rambut atau pelembut kain 5. Anda juga boleh hamparkan skaf di atas sehelai kain tuala bersih dan gulung sambil menekan rata supaya lebihan air pada skaf tadi keluar 6.Buka gulungan tadi dan hamparkan semula skaf di atas tuala kering 7.Jangan gantung di penyidai supaya skaf tidak hilang keanjalannya dan meninggalkan kesan hanger. 8. Saya sertakan video cara mencuci skaf atau sweater yang menggunakan wool atau acrylic di dalam video ini >> https://www.youtube.com/watch?v=cqpzpYU8DfA

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

CARA PEMBAYARAN

Dari semasa ke semasa kami akan menaik taraf cara pembayaran supaya proses tempahan anda lebih mudah dan ringkas. Buat masa ini kami menerima bayaran melalui : 

1.Online banking 
Kami menerima bayaran secara online menerusi online payment gateway iaitu Billplz. Melalui Billplz anda boleh membuat bayaran melalui mana mana akaun bank yang di senaraikan. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lagi menghantar bukti bayaran kepada kami.


2. Direct internet banking ( Maybank2u & Cimbclicks )
Jika anda memilih membayar melalui direct internet banking samada Maybank2u atau Cimbclicks ( bukan melalui Billplz ) anda perlu menghantar bukti bayaran kepada pihak kami untuk semakan . Email resit anda kepada sales@pakaianmusimsejuk.com


3.Cash deposit machine ( CDM ) & ATM Transfer
Kami menerima bayaran melaui Cash Depost Machine atau ATM Transfer kepada anda yang tiada kemudahan internet banking. Bukti bayaran seperti slip ATM/ CDM mesti di berikan melalui email kami untuk semakan.


4.Paypal & Kad kredit Visa ( jika anda tiada akaun Paypal cara bayaran menggunakan kad kredit adalah mudah melalui Paypal )


5. Bayaran boleh di lakukan melalui salah satu akaun di bawah :
SMART WINTER TRADING
Maybank : 5051 7651 7229
Cimb      :  800 913 9147

1. Kos penghantaran adalah RM 8 ke Semenanjung , RM 10 ke Sabah & Sarawak.

2. Sila pilih " Free Shipping" di ruangan delivery method jika tempahan anda bernilai RM 150 ke atas.

3. Penghantaran adalah dalam masa 24 jam melalui poslaju sahaja kecuali hari Sabtu, Ahad dan cuti awam

4. Penghantaran di lakukan 5 hari seminggu iaitu dari Isnin - Jumaat sahaja. Tiada meeting point untuk COD kerana kami beroperasi 100 % secara online.

5. Sila beri tempoh masa 2 hari bekerja untuk semenanjung atau 4 hari bekerja untuk Sabah / Sarawak untuk  penerimaan selepas tempahan di pos

6. Semua produk di laman web adalah READY STOCK .